• Barley_Pearl_Edit_Web

    דייסת גריסי פנינה

    11 בפברואר 2013 | קרן וולקומיר

    מאת הגולשת: גילה נוה
    חומרים:
    ½ כוס גריסים פנינה מושרים במים למשך לילה
    1 כוס מים

  • Barley_Edit_Web

    שעורה, גריסים וגריסי פנינה

    4 בפברואר 2013 | קרן וולקומיר

    שלושת הדגנים הללו עשויים למעשה מדגן אחד ומה שמבדיל ביניהם הוא דרגת הליטוש שלהם, המשפיעה גם על הערכים התזונתיים שלהם. גרגרי שעורה שלמים הם בעלי קליפה קשה וזמן הבישול שלהם …

  • מתכונים לדיאטת השעורה

    13 בינואר 2013 | קרן וולקומיר

    רוחצים כוס שעורה ומסננים דרך מסננת עבה.
    מעמידים על אש קטנה לאידוי ללא שמן וללא תוספת מים ובוחשים מדי פעם כדי שלא יישרף
    בינתיים, מרתיחים 2-3 כוסות מים עם תבלינים ירוקים, כגון בצל ירוק, פטרוזיליה, שמיר וסלרי.
    כשהשעורה מתייבשת כתוצאה מהאידוי, מוסיפים לה מדי פעם חצי כוס מהמים המתובלים שרתחו.