• Fish_Seafood_Edit_Web

    קציצות בקלה

    11 בפברואר 2013 | קרן וולקומיר

    מאת: הגולשת שרה הלוי
    חומרים:
    בקלה טחון טרי
    קמח חומוס

  • Fish_Salmon_Edit_Web

    סביצ'ה דג ים

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים:
    100 גר' דג ים טרי, נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות קטנטנות
    בצל אדום קטן קצוץ

  • Fish_Seafood_Edit_Web

    סביצ'ה אנטיאס בחלב קוקוס

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים:
    100 גר' דג אנטיאס טרי מעור ומעצמות
    בצל שאלוט קטן קצוץ

  • Fish_Seafood_Edit_Web

    סרדינים טריים כבושים

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים:
    50 סרדינים טריים נקיים ללא הראש
    חצי כוס שמן זית

  • Fish_Seafood_Edit_Web

    קלמרי מוקפץ בשמן זית

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים ל- 2 מנות:
    8 גופים שלמים של קלמרי טרי
    מעט שמן זית

  • Fish_Salmon_Edit_Web

    דג בס או לברק בתנור

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים:
    2 פילטים של בס או לברק טריים
    שמן זית

  • Fish_Seafood_Edit_Web

    קרפצ'יו בס

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים:
    דג בס טרי מאוד חתוך לפרוסות
    שמן זית

  • Fish_Salmon_Edit_Web

    ציר דגים קלאסי

    | קרן וולקומיר

    מאת: השפית מיטל עופר
    חומרים ל- 2 ליטר:
    אדרות דגים שטופות (כולל הראש)
    גזר חתוך גס

  • Fish_Seafood_Edit_Web

    פילה מוסר או דניס מאודה בירקות

    4 בפברואר 2013 | קרן וולקומיר

    מאת: מיטל עופר, שפית
    חומרים ל-4 מנות
    4 מנות של פילה מוסר או דניס נקיים מעצמות (עם העור). אפשר גם לוקוס, בס או לברק.