קציצות בקלה
11 בפברואר 2013 | קרן וולקומיר
מאת: הגולשת שרה הלוי
חומרים:
בקלה טחון טרי
קמח חומוס
מאת: השפית מיטל עופר
חומרים:
100 גר' דג ים טרי, נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות קטנטנות
בצל אדום קטן קצוץ
מאת: השפית מיטל עופר
חומרים:
100 גר' דג אנטיאס טרי מעור ומעצמות
בצל שאלוט קטן קצוץ
מאת: השפית מיטל עופר
חומרים:
50 סרדינים טריים נקיים ללא הראש
חצי כוס שמן זית
מאת: השפית מיטל עופר
חומרים ל- 2 מנות:
8 גופים שלמים של קלמרי טרי
מעט שמן זית
מאת: השפית מיטל עופר
חומרים:
2 פילטים של בס או לברק טריים
שמן זית
מאת: השפית מיטל עופר
חומרים ל- 2 ליטר:
אדרות דגים שטופות (כולל הראש)
גזר חתוך גס
מאת: מיטל עופר, שפית
חומרים ל-4 מנות
4 מנות של פילה מוסר או דניס נקיים מעצמות (עם העור). אפשר גם לוקוס, בס או לברק.