גרנולה ביתית ב- 7 דקות בתנור
Oats_Edit_Web_

זו אולי לא הגרנולה המתוקה והשמנונית שאתם מכירים מהחנויות או ממתכונים אחרים, אבל מי שרוצה לשמור על המשקל, רמות הסוכר או הבריאות לא יכול להרשות לעצמו משהו אחר…

חומרים

2-3 כוסות שיבולת שועל גסה / שלמה
אבקת קינמון
משמשים מיובשים אורגנים חתוכים לקוביות
(או: אבקת וניל וחמוציות מיובשות ללא סוכר, מושרות ברכז תפוחים)
מעט שקדים פרוסים לבנים

אופן ההכנה

  • ‏מחממים תנור לחום הכי גבוה (אפילו גריל)‏
  • ‏משטחים את שיבולת השועל בתבנית ‏
  • ‏קולים למשך 7 דקות, תוך כדי ניעור מדי דקה, כדי שהקלייה תהיה אחידה.
  • מצננים ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים את המשמשים הוקינמון
  • שומרים בצנצנת סגורה במקום קריר ואפל או במקרר
  • בהגשה שמים 2-3 כפות מהגרנולה ב- 1 כוס יוגורט ‏עיזים או כבשים. אפשר להוסיף גם תפוח חתוך לקוביות.
  • אופציה לגיוון: במקום אבקת הקינמון והמשמשים אפשר לשים אבקת וניל עם חמוציות מיובשות ללא סוכר (מושרות ברכז תפוחים)

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>