תבשיל אורז וגזר
מאת: כוכב כהן

חומרים
2 כוסות אורז בסמטי מלא
5 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1 בצל גדול קצוץ
3 כוסות מים
1 כפית שטוחה כורכום
פלפל ומלח – לפי הטעם

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשיטת הטיגון במים – בסיר.
מוסיפים את הגזר וממשיכים לאדות למשך עוד כ- 5 דקות
מוסיפים את האורז, המים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל המים נספגים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>