שעועית מאש וירקות כתומים
Sweet_Potato_Edit_Web
חומרים
1 כוס שעועית מאש יבשה מושרית במים למשך לילה
1 בצל קצוץ דק
2 גזרים פרוסים דק
1 בטטה חתוכה לקוביות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית זרעי כמון או אבקת כמון (למי שאסור זרעים)
מלח/פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מכניסים את הבצל לסיר בינוני ומטגנים בשיטת הטיגון במים
מוסיפים לבצל את הבטטה, הגזר, הפפריקה, הפלפל השחור וזרעי הכמון ומערבבים כדקה.
מיד אחריהם מוסיפים את המאש ומכסים את התבשיל במים.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לריכך של הבטטות והמאש.
לקראת סוף הבישול מוסיפים מלח לפי הטעם.
בהגשה עצמה, ניתן להוסיף מעט שמן זית.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>