תבשיל חיטה חורפי
מאת: כוכב כהן

חומרים
2 כוסות חיטה שלמה, רצוי מלאה
4 כוסות מים
ראש שום מפורק לא מקולף
כף וחצי פפריקה אדומה
חצי כף כמון
חצי כף כורכום
מלח, פלפל שחור
4 בטטות בינוניות

אופן ההכנה
קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות ושמים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהבטטות מתרככות.
שמים את החיטה, המים, שיני השום והתבלינים בסיר. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר עם מכסה למשך כשעה עד שעתיים, על חום נמוך מאוד.
מוסיפים את הבטטות ומערבבים בעדינות
בקרוב…
סדנת בישול בדרך הטבע, בשיתוף שפים מומחים בתחום,
אם ברצונכם לקבל עדכון בנושא, השאירו פרטים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>