ממרח טופו-פסטו

ממרח שמתאים גם למי שחושב שהוא לא אוהב טופו. ילדים מתים עליו!

חומרים
½ גוש טופו רך (רצוי אורגני ו/או מועשר בסידן. בטח לא מהונדס גנטית) – חתוך לקוביות גסות
½ צרור בזיליקום או יותר – לפי הטעם
1/3 כוס (כ- 100 מ"ל) שמן זית (או יותר אם צריך)
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
הכניסו את כל החומרים לבלנדר עד למרקם ממרחי גס. לא מומלץ לטחון יותר מדיי, כי הבזיליקום משחיר מהר. ניתן לשמור בקירור למשך כ- 3 ימים.
מרחו על לחם כוסמין או שיפון 100% ללא שמרים או לחם פומפרניקל גס – המאופיינים במדד גליקמי נמוך
את הטופו הנותר שימו בכלי סגור עם מים. אם תחליפו בכל יום את המים הטופו יישמר לעוד 10 ימים ותוכלו להשתמש בו לעוד סיבוב של ממרח…

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>