גרנולה ביתית ממותקת – במחבת
Oats_Edit_Web_
חומרים

3/4 כוס שיבולת שועל שלמה/גסה
1/4 כוס שיבולת שועל גרוסה
כפית סוכר קנים
כפית דבש
1/2 כוס תערובת של: פרוסות של שקדים קלופים, שומשום וצימוקים

אופן ההכנה

  • מחממים מחבת, זורקים פנימה לפי הסדר הבא ומערבבים בין מרכיב למרכיב:
  • שיבולת שועל גסה, שיבולת שועל גרוסה, פרוסות של שקדים קלופים, שומשום וצימוקים
  • (אפשר להחליף/להוסיף כל סוג אגוז ופרי מיובש טבעי שבא לכם).
  • מערבבים כל הזמן עד למרקם הקראנצ'י הרצוי (רק לא לשרוף).
  • אפשר לשים ביוגורט, לפזר על דייסה או סתם לנשנש ככה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>