חומרים
3/4 כוס שיבולת שועל שלמה/גסה
1/4 כוס שיבולת שועל גרוסה
כפית סוכר קנים
כפית דבש
1/2 כוס תערובת של: פרוסות של שקדים קלופים, שומשום וצימוקים
אופן ההכנה
- מחממים מחבת, זורקים פנימה לפי הסדר הבא ומערבבים בין מרכיב למרכיב:
- שיבולת שועל גסה, שיבולת שועל גרוסה, פרוסות של שקדים קלופים, שומשום וצימוקים
- (אפשר להחליף/להוסיף כל סוג אגוז ופרי מיובש טבעי שבא לכם).
- מערבבים כל הזמן עד למרקם הקראנצ'י הרצוי (רק לא לשרוף).
- אפשר לשים ביוגורט, לפזר על דייסה או סתם לנשנש ככה.