מרק עדשים אדומות – גרסא 2
Lentils_Edit_Web

חומרים 

2 כוסות עדשים אדומות
4 עגבניות אדומות
2 כפות רסק עגבניות
3 שן שום
מלח פלפל שחור
6 כוסות מים בערך


אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את העדשים
  • מטגנים מעט את השום עגבניות והרסק
  • מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב
  • מוסיפים תבלינים ומים מבשלים על אש קטנה בערך 40 דקות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>