סלט עדשים וסלק
Lentils_Edit_Web

המתכון באדיבות פרש קיטשן, רשת בתי קפה בריאות

חומרים

150 גר' עדשים ירוקות מבושלות ומקוררות
150 גר' סלק מבושל שעבר קירור חתוך לקוביות
20 גר' רוקט טרי
10 גר' בצל ירוק קצוץ
30 גר' צימוקים
20 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' צפתית 5%

חומרים לרוטב

מומלץ לשלב רוטב מתקתק, כדוגמת ויניגרט פטל ורכז רימונים:
3 כפות שמן זית
2 כפות ויניגרט פטל (או לימון)
2 כפות רכז רימונים ללא סוכר

אופן הכנה

  • מערבבים את הרוקט ביחד עם הבצל הצימוקים הסלק והעדשים.
  • מוסיפים את הרוטב ( חשוב לערבב היטב שכל המרכיבים יתערבבו ויספגו את הרוטב).
  • מניחים בצלחת עמוקה לגרד בעדינות בתנועות אחידות את הצפתית מעל הסלט מפזרים את האגוזים מלמעלה ומגישים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>