מאת: כוכב כהן
חומרים
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
כוס ושליש שיבולת שועל גרוסה
5 כפות דבש/סילאן או ממתיקים בעלי מדד גליקמי נמוך, כגון "לי-צוף" או סירופ אגבה
½ כוס צימוקים אורגניים (לסכרתיים – משמשים מיובשים אורגניים)
½ כוס שמן קנולה
½ כפית קינמון
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
- שמים את כל החומרים, מלבד הביצים, בקערה, בוחשים היטב ומניחים בצד לשעה.
- מוסיפים את הביצה ובוחשים.
- יוצרים עוגיות בעזרת כפית ומניחים על תבנית אפייה שטוחה ומשומנת.
- אופים בתנור מחומם מראש לחום 160 מעלות צלזיוס, למשך 15-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
- מצננים מספר דקות בתבנית.