עוגיות שיבולת שועל – ללא קמח
Oats_Edit_Web_

מאת: כוכב כהן

חומרים

2 כוסות שיבולת שועל שלמה
כוס ושליש שיבולת שועל גרוסה
5 כפות דבש/סילאן או ממתיקים בעלי מדד גליקמי נמוך, כגון "לי-צוף" או סירופ אגבה
½ כוס צימוקים אורגניים (לסכרתיים – משמשים מיובשים אורגניים)
½ כוס שמן קנולה
½ כפית קינמון
2 ביצים טרופות

אופן ההכנה

  • שמים את כל החומרים, מלבד הביצים, בקערה, בוחשים היטב ומניחים בצד לשעה.
  • מוסיפים את הביצה ובוחשים.
  • יוצרים עוגיות בעזרת כפית ומניחים על תבנית אפייה שטוחה ומשומנת.
  • אופים בתנור מחומם מראש לחום 160 מעלות צלזיוס, למשך 15-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
  • מצננים מספר דקות בתבנית.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>