עוגיות שיבולת שועל ללא קמח וללא שמן
Oats_Edit_Web_
חומרים

כוס שיבולת שועל
חצי כוס גרנולה ביתית
חצי כוס דבש/סילאן או ממתיקים בעלי מדד גליקמי נמוך, כגון "לי-צוף" או סירופ אגבה
חצי כוס רסק תפוחי עץ (במקום שמן)
4 כפות טחינה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים.
  • יוצרים בכף צורות של עוגיות.
  • מניחים בתבנית ומכניסים לתנור מחומם מראש ל- 100 מעלות. כשמכניסים את העוגיות לתנור, יש להעלות את המעלות ל- 200, עד להשחמה.
  • מוציאים מהתבנית ומקררים את העוגיות עצמן על השיש (זה השלב הכי חשוב)

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>