חומרים
כוס שיבולת שועל
חצי כוס גרנולה ביתית
חצי כוס דבש/סילאן או ממתיקים בעלי מדד גליקמי נמוך, כגון "לי-צוף" או סירופ אגבה
חצי כוס רסק תפוחי עץ (במקום שמן)
4 כפות טחינה
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים.
- יוצרים בכף צורות של עוגיות.
- מניחים בתבנית ומכניסים לתנור מחומם מראש ל- 100 מעלות. כשמכניסים את העוגיות לתנור, יש להעלות את המעלות ל- 200, עד להשחמה.
- מוציאים מהתבנית ומקררים את העוגיות עצמן על השיש (זה השלב הכי חשוב)