קציצות בקלה
Fish_Seafood_Edit_Web

מאת: הגולשת שרה הלוי

חומרים

1 ק"ג בקלה טחון טרי
1/2 כוס קמח חומוס
הל טחון וכמון – לפי הטעם
1 בצל מטוגן בשיטת הטיגון במים
1 ביצה
מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים יחד
  • יוצרים כדורים קטנים
  • מכניסים לסיר עם מרק ירקות ומבשלים

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>