סביצ'ה דג ים
Fish_Salmon_Edit_Web

מאת: השפית מיטל עופר

חומרים

100 גר' דג ים טרי, נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות קטנטנות
בצל אדום קטן קצוץ
חצי פלפל אדום קצוץ קטן
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
פטרוזיליה קצוצה

חומרים לויניגרט סלק:

2 סלק קלוף מגורר בפומפיה
מעט שמן זית
מעט חומץ בלסמי
חצי כפית סוכר חום

אופן ההכנה

  • מכינים את ויניגרט הסלק: מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים כ-20 דקות.
  • מכינים את הסביצ'ה: מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים כ-5 דקות.
  • מגישים את הסביצ'ה עם ויניגרט הסלק.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>