סביצ'ה אנטיאס בחלב קוקוס
Fish_Seafood_Edit_Web

מאת: השפית מיטל עופר

חומרים

100 גר' דג אנטיאס טרי מעור ומעצמות
בצל שאלוט קטן קצוץ
שן שום כתושה
רבע כוס עלי כוסברה ועלי פטרוזיליה קצוצים
חצי כפית צ'ילי אדום קצוץ
שליש כוס חלב קוקוס לא ממותק
מיץ מחצי לימון
מלח
חצי כפית ג'ינג'ר טרי מגורר

אופן ההכנה

  • בסכין חדה חותכים את האנטיאס לקוביות קטנטנות.
  • מוסיפים את שאר החומרים.
  • משרים למשך 10 דקות ולהגיש.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>