סרדינים טריים כבושים
Fish_Seafood_Edit_Web

מאת: השפית מיטל עופר

חומרים

50 סרדינים טריים נקיים ללא הראש
חצי כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
מלח ים גס
פלפל שחור
מיץ עגבניה טרייה
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המישרה ומשרים את הסרדינים. הם יישמרו כשבוע במקרר.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>