קרפצ'יו בס
Fish_Seafood_Edit_Web

מאת: השפית מיטל עופר

חומרים

דג בס טרי מאוד חתוך לפרוסות
שמן זית
מיץ עגבניה
מיץ לימון
מלח ופלפל לבן
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • משטחים את פרוסות הבס
  • מערבבים בקערה קטנה את כל החומרים של המשרה ושופכים מעל הדג. תוך כמה דקות הוא מחליף את צבעו והוא מוכן לאכילה…

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>