ציר דגים קלאסי
Fish_Salmon_Edit_Web

מאת: השפית מיטל עופר

חומרים ל- 2 ליטר

אדרות דגים שטופות (כולל הראש)
גזר חתוך גס
בצל שלם משובץ בציפורן
2 גבעולי סלרי קצוצים גס
כרישה חתוכה גס
רבע כוס יין לבן יבש
2 ליטר מים
כמה גבעולי פטרוזיליה
טימין טרי
3 עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי שלם

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את העצמות וקוצצים אותן.
  • שמים מעט שמן בסיר גדול ומטגנים קלות את הירקות עד שהם מעט מתרככים ומוסיפים את המים. מבשלים עד שהירקות מתרככים ומסננים את הנוזל.
  • מוסיפים את עצמות הדגים לנוזל המסונן ומבשלים 20 דקות בלבד לאחר רתיחה. מכפים תוך כדי הבישול את הנוזל כדי שלא יהיה עכור.
  • מסננים.
  • אפשר לשמור את הציר בהקפאה במנות נפרדות ולהוציא כשצריך. ההקפאה תיעשה לאחר קירור מוחלט של הנוזל.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>