בטטה בתנור עם ממרח שקדים
Sweet_Potato_Edit_Web
חומרים

3-4 בטטות שלמות וגדולות עם הקליפה
1 כף ממרח שקדים ללא סוכר לכל בטטה (ניתן להשיג בחנויות הטבע. חשוב לוודא שברכיבים מופיעים רק שקדים טחונים, בלי שום תוספות)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שוטפים היטב את הבטטות
  • שמים במגש ומכניסים לתנור למשך כ- 30 דקות או עד לריכוך מלא שלהן.
  • חוצים בטטה אחת ושמים כף של ממרח שקדים
  • את שאר הבטטות אפשר לשמור במקרר לפעם הבאה ולחמם שוב בתנור מספר דקות (או דקה במיקרו)
  • ניתן לגוון ובמקום ממרח השקדים לשים לבנה עיזים או כבשים 5%

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>