דייסת קינואה עם פירות יער
Quinoa_2_Edit_Web
חומרים

1.5 כוסות קינואה שטופה היטב
3 כוסות מים
1.5 כוסות משקה אורז/משקה שיבולת שועל/משקה סויה – ללא סוכר
קינמון לפי הטעם

להגשה

1 כף נבט חיטה
1 כף פשתן טחון (לטחון בבית או לקנות מחנות תבלינים שטוחנת במקום. לשמור במקפיא).
2 תותים טריים (בעונה) חתוכים לקוביות
1 כף חמוציות מיובשות ללא סוכר (מושרת ברכז תפוחים)
1 כף תערובת פירות יער קפואים (ניתן לקנות בסופרמרקטים)

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל החומרים, מלבד הקינמון, לסיר בינוני.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים, מוסיפים קינמון לפי הטעם וממשיכים לבשל כ- 15 דקות, עד לספיגת רוב הנוזלים (במידה והנוזלים נספגו לחלוטין, לפני שעברו 10 הדקות הראשונות של הבישול, יש להוסיף מים לפי הצורך)
  • ניתן לשמור במקרר לכיומיים-שלושה. בכל בוקר לשים כמות רצויה בקערית קטנה, להוסיף מעט מתחליפי החלב המצוינים במתכון ולחמם בסיר קטן או במיקרוגל ל- 2 דקות.
  • לאחר החימום להוסיף את החומרים להגשה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>