אגסים ביין
שירותים

מאת: מיכל רכלבסקי, שפית

חומרים ל- 6 מנות

6 אגסים קלופים, חצויים לאורכם וללא הליבה
יין אדום
6 מקלות קינמון
1 כפית אבקת קינמון
2 מסמרי ציפורן
4 זרעי הל
אגוז מוסקט לפי הטעם
12משמשים מיובשים אורגניים
חופן דומדמניות

אופן ההכנה

  • שמים את האגסים בסיר ומוסיפים את היין האדום, מהול במעט מים – עד לכיסוי
  • מוסיפים את שאר החומרים. את זרעי ההל יש להכות מעט לפני הכנסתם לסיר
  • מבשלים למשך ¾ שעה עד שעה. להזהר שהאגסים לא יהיו מאוד רכים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>