פירה בטטה בחומץ בלסמי
Sweet_Potato_Edit_Web
חומרים

1.5 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
2 כפות חומץ בלסמי
1/2 כפית קינמון טחון
1 כף שמן זית
חופן עירית קצוצה
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מאדים את הבטטות בסיר אידוי למשך כ- 20 דקות או עד שהם מתרככות (לא יותר מדיי)
  • מעבירים אותם לבלנדר (או בלנדר ידני) או שמועכים במזלג.
  • מוסיפים את שמן הזית, החומץ הבלסמי ורבע כפית קינמון
  • מעבירים את המחית לקערה ומתבלים במלח ופלפל
  • מפזרים מעל את העירית הקצוצה ואת רבע כפית הקינמון שנותרה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>