אורז בסמטי מתובל עם הל וקינמון
דיאטת אורז
חומרים ל- 4 מנות

כף שמן זית
1 מקל קינמון
4 תרמילי הל
2 כוסות אורז בסמטי
מלח
3 כוסות מים

אופן ההכנה

  • מחממים את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את ההל והקינמון. מטגנים מספר דקות, עד שהתבלינים מפיצים ניחוח.
  • מוסיפים את האורז ומערבבים.
  • כשהאורז חם, מוסיפים את המלח והמים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 18 דק', עד שהמים נספגים.
  • נותנים לאורז לנוח בסיר מכוסה לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
  • אפשר להגיש עם ירקות מאודים או ירקות קלויים בתנור ו/או נתחוני חזה עוף.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>