פילה מוסר או דניס מאודה בירקות
Fish_Seafood_Edit_Web

מאת: מיטל עופר, שפית

חומרים ל-4 מנות

4 מנות של פילה מוסר או דניס נקיים מעצמות (עם העור). אפשר גם לוקוס, בס או לברק.
1/4 ק"ג עגבניות שרי חצויות
חבילה של אספרגוס חתוך גס
5 שיני שום חצויות
1/2 כוס יין לבן יבש
מעט שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה

  • מחממים מעט שמן הזית ושיני השום במחבת גדול מטפלון.
  • כאשר השמן חם מאוד מוסיפים את עגבניות השרי, מלח ופלפל.
  • מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה ואז מוסיפים את האספרגוס.
  • מסדרים את הדג על הירקות כאשר העור כלפי מטה.
  • מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות.
  • בהגשה מניחים את הדג על הצלחת ואת הירקות עם הרוטב מעל.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>